Ramona Ioana Bruynseels promite o luptă continuă împotriva imunităților

Lupta pentru Palatul Cotroceni de anul acesta aruncă în arenă două reprezentante ale sexului frumos. Viorica Dăncilă și Ramona Ioana Bruynseels. Dacă prima a ocupat mai multe funcții într-un partid politic, a doua provine din piața privată și se delimitează de obiceiurile oamenilor politici. Mai mult, Ramona Ioana Bruynseels își axează proiectul electoral pe un mesaj clar și puternic: „Fără imunități”. Desemnată, în vara acestui an, de Partidul Puterii Umaniste drept candidat, Ramona Ioana Bruynseels își provoacă toți cotracandidații la un exercițiu de transparență inedit: să pună pe masă contractele și relațiile financiare pe care le-au avut cu statul.

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul PPUSL la alegerile prezidențiale,  îi invită pe cei 13 contracandidați ai săi, care aspiră la Președinția României, să prezinte, public, tuturor românilor patru categorii fundamentale de informații, menite să restabilească încrederea în Guvern, Președinție, Parlament și administrația locală. Invitația a fost făcută pe pagina sa de Facebook.

„Eu, Ramona Ioana Bruynseels, nu am nimic de ascuns. N-am făcut politică, nu am în spate un partid finanțat din zeci de milioane de la buget, nu am avut niciodată imunități! Iar dacă voi ajunge președinte, mă voi lupta în fiecare zi ca niciun politician să nu mai aibă privilegii și imunități!”.

Detalii, pe jurnalul.ro.

Share