Ramona Ioana Bruynseels: Vrem o Românie corectă, cu zero imunități și zero privilegii pentru politicieni!

Candidatul umanist Ramona Ioana Bruynseels a marcat începutul campaniei electorale printr-un discurs ținut la ”Kilometrul zero” al României, în fața bisericii Sfântul Gheorghe Nou din Capitală.

“Începem oficial, de la Kilometrul zero al României, lupta pentru a schimba sistemul celor o mie și una de imunități și privilegii”, a decralat Ramona Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels a arătat că toate privilegiile politicienilor, cumulate, reprezintă o povară uriașă pe bugetul de stat.

”Ce înseamnă o mașină pentru un politician, atunci când te raportezi la bugetul unei țări întregi? O picătură. Dar două mașini? Dar o mie de mașini? Dar zeci de mii de mașini pentru politiciani mai mari și mai mici, de 30 de ani încoace, lună de lună. Ei bine, înseamnă o cheltuială bugetară uriașă, care ar fi trebuit să fie făcută pentru educația copiilor noștri, pentru a avea spitale moderne, pentru a avea șosele civilizate” a continuat candidatul la alegerile prezidențiale.

Aceste privilegii sunt finanțate prin munca românilor decenți și harnici, a mai spus Ramona Ioana Bruynseels.

”Întreprinzătorii României, alături de salariații din sectorul privat, aceștia sunt cei care finanțează, prin impozitele plătite, privilegiile politicienilor cu imunitate. Noi le finanțăm” a afirmat candidatul umaniștilor.

Acesta a arătat că scopul său este ”O Românie corectă, cu zero imunități și privilegii pentru politicieni”.

”Picătură peste picătură, privilegiu peste privilegiu, înseamnă un ocean de privilegii, care sărăcesc România și care jignește cetățeanul de rând (…) Da, astăzi începem oficial, de la Kilometrul zero al României, lupta pentru a schimba sistemul celor o mie și una de imunități și privilegii. Scopul meu, al nostru, al tuturor celor care suntem cinstiți, avem demnitate, onoare și curaj este să construim, împreună, o Românie corectă, umanistă, prosperă, cu zero imunități și zero privilegii pentru politicieni!” a conchis Ramona Ioana Bruynseels.

Share