VIZIONEAZĂ: Lansarea oficială a candidaturii Ramonei Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale în fața a peste 2.000 de susținători, la Sala Polivalentă din București.

Candidatul Partidului Puterii Umaniste vine cu un program adresat majorității românilor, celor care s-au săturat de demagogia politicienilor și își doresc altceva de la cei care îi conduc.

Ramona Ioana este un om nou în politică, unul care și-a construit singur o carieră de succes, care cunoaște realitățile din România și care știe care sunt problemele românilor de aici și din străinătate, care știe cum pot fi aceștia aduși acasă.

”În realitatea prezentă, fiecare femeie și fiecare bărbat are dreptul de a se exprima și de a fi auzit, de a-și susține valorile, de a lupta, cu șanse reale, pentru obiectivele în care crede. De a avea o familie, o casă, o mașină, vacanțe. Are dreptul de a fi respectat în fiecare zi. Avem aceste drepturi. Și tot mai mulți dintre noi le știm”, crede Ramona Ioana Bruynseels.

Românii muncesc din greu și sunt apreciați în toate țările, dar a venit momentul ca acest lucru să se întâmple și la ei acasă.

”Pentru ei. Pentru copiii lor. Pentru România! Nu mai putem îngădui ca mințile României, brațele României, sufletele României să plece altundeva pentru a-și găsi bunăstarea, pentru a-și construi o carieră sau o viață! România trebuie să redevină acasă! România trebuie să își aducă înapoi copiii, iar eu vreau să construim o Românie în care ei să își dorească să rămână!”, spune Ramona Ioana Bruynseels.

Share