Înscrie-te ca  voluntar! 

România are nevoie de o schimbare majoră!

Vino în #TeamRamona și scoate-ți vocea de pe silent!

Vino în #TeamRamona și fii cel care dă tonul transformării!

România are nevoie de un preşedinte implicat. De un preşedinte tânăr, competent şi onest. România are încă la conducere oameni incompetenţi să conducă țara pe drumul corect.

Astăzi mai mult ca niciodată am nevoie de susţinerea voastră pentru a putea da curs unor soluţii, a unor legi care ne-ar face pe toţi egali.

Încă 30 de ani de tăcere asurzitoare, încă 30 de ani de incompetență instituțională NU trebuie să mai existe. Am nevoie de tine pentru a reuşi să distrugem sistemul putred în care am zăcut decenii întregi.

Desființarea imunităţii politicienilor, înlăturarea unei legi care le-a permis să-şi bată joc de noi, de ţara noastră, de tot ce avem mai bun şi frumos în România. De asemenea, vreau ca TU să fii ascultat, vreau ca vocea ta să conteze. În această direcţie vin cu soluţia înfiinţării unei platforme ce îţi va permite să vorbești - România Vorbește - cea mai mare platformă de consultare democratică directă din istoria țării noastre.

  • Partidul din care eu fac parte este mic, fără finanţare din partea statului, iar această campanie este finanţată în special din banii mei.
  • Din acest motiv nu am investit bani în corturi amplasate strategic în alte oraşe aşa cum o fac celelalte partide.
  • Nu îmi doresc sprijin consistent venit de la 1-2 oameni de afaceri pentru că vreau să fiu un preşedinte care nu are obligaţii faţă de nimeni.

Ce poți face în #TeamRamona?

  • 1. Să distribui materiale promoţionale de campanie;
  • 2. Să organizezi prezentări în comunitatea din care vei face parte;
  • 3. Să porți tricoul cu însemnul campaniei;
  • 4. Să participi la evenimente alături de candidat;
  • 5. Aici ideile tale vor conta!

Implică-te în #TeamRamona

Înscrie-te pentru a primi vești despre viitoarele evenimente și pentru a afla cum poți contribui la schimbarea viitorului României.


Împărțire de plianteOrganizare evenimenteParticipare la evenimente

Acesta este doar începutul! Noi oportunități de implicare în campanie vor fi disponibile curând!